Resultaten voor aex gorilla

Gorilla's' beleggen beter dan experts PlusOnline.
Jaar in jaar uit doet hij het beter dan de AEX, de graadmeter die het gemiddelde aangeeft van de 25 meest verhandelde fondsen op de Amsterdamse beurs. Na een aantal succesjaren komt er kritiek op Jacko: omdat de gorilla ook fondsen mag kiezen die de AEX niet halen, zou de vergelijking niet eerlijk zijn.
Realtime koersen AEX Overzicht actuele beurskoersen AEX.
De AEX bestaat uit de 25 grootste beursgenoteerde bedrijven van Nederland. De AEX koersen zijn hierdoor een belangrijke graadmeter voor de economie in Nederland. De koers van de AEX is een gewogen gemiddelde van de koersen van de AEX fondsen.
Beursgorilla.nl Actuele koersen Financieel nieuws.
Maar ook voor nieuws over beursgenoteerde ondernemingen, koopadviezen, een uitgebreide agenda met items als dividenduitkeringen en jaarverslagen is BeursGorilla dé aangewezen site. Altijd de laatste koers! Op BeursGorilla kunt u realtime alle koersen van de AEX, AMX en AScX volgen.
AEX Dagcommentaar Beursgorilla.nl.
Goedemiddag, de AEX is gesloten op 493.69, een winst van 0.40% en ook de rest van Europa sluit hoger, maar wel van de toppen terug. Goedemorgen, de AEX staat op 493.85 en dat is een winst van 0.41% en ook de andere beurzen in Europa gaan iets hoger open na winsten op Wall Street.
Beursgorilla Jacko presteert voor de 14e keer in 18 jaar beter dan de AEX.
Dat gebeurt met een computerprogramma dat het gedrag van Jacko simuleert. In zijn achttienjarige bestaan als belegger heeft de gorilla het al veertien keer beter gedaan dan de AEX. Dit jaar dankt Jacko zijn winst vooral aan drie slimme aandelenwissels.
Koers AEX Actuele beurskoers AEX aandeel.
Historische koers AEX. Afgelopen 14 dagen. Het laatste nieuws direct in je mailbox? Ontvang elke ochtend en avond het laatste beursnieuws en de actuele koersen in uw mailbox. 17 0 8. Royal Dutch Shell A. Slimme beleggers ontvangen 200 transactietegoed!

Bespaar tot 1.000 op je vaste lasten. Veel Nederlanders sluiten een financieel product af en kijken er vervolgens jaren niet meer naar om. Je kunt echter eenvoudig besparen op je vaste financiële lasten met de volgende vergelijkingen van Finance Network.:
AEX legt het af tegen beursaap Jacko Financieel Telegraaf.nl.
De AEX stevent juist af op een jaarwinst van circa 14 procent. Beursgorilla houdt dit experiment al sinds 2000. De site laat een gorilla via de keuze van verschillende bananen, die corresponderen met beursgenoteerde fondsen, een mandje met tien aandelen samenstellen.

Contacteer ons