Meer resultaten voor aex telegraaf

Financieel Het laatste nieuws uit Nederland leest u op Telegraaf.nl.
Wie draait op voor de kosten van de klimaatambities van het kabinet? Daarover woedt een heftige politieke strijd. Gaan de doorrekeningen van het Centraal Planbureau de gehoopte duidelijkheid bieden? Op verzoek van De Telegraaf maakten Rabo-economen een grondige analyse: Veel van de kosten van het k.
Koersen Streaming koersen AEX op DFT.nl van De Telegraaf.
In de rubriek Kasboek opent een lezer elke week zijn of haar persoonlijk huishoudboekje. Hoeveel geld komt er binnen? En blijft er aan het einde van de maand nog wat over? Deze week doet Marsja van Kilsdonk een boekje open. AEX AMX AScX Lokaal.
Koersen Streaming koersen null op DFT.nl van De Telegraaf.
Wat U Zegt. Krant en digitaal. Lees de krant. Download onze apps. Kijk ook op. Dagelijks tijdens de lunch het belangrijkste nieuws in je inbox? Vul nogmaals in aub. Uitschrijven kan met 1 klik. 2018 TMG Landelijke Media B.V, Amsterdam.
Beursverslag: Damrak toont fors herstel Financieel Telegraaf.nl.
De verzekeraars ASR 1% en Aegon 02%, waren bij de hekkensluiters in de AEX. De Midkap werd aangevoerd door flitshandelaar Flow Traders 41%, die profiteerde van een koopadvies van zakenbank UBS. Luchtvaartconcern Air France KLM 36%, deed eveneens goede zaken.

Contacteer ons