Zoeken naar beursgorilla aex koersen beleggen


Bespaar tot 1.000 op je vaste lasten. Veel Nederlanders sluiten een financieel product af en kijken er vervolgens jaren niet meer naar om. Je kunt echter eenvoudig besparen op je vaste financiële lasten met de volgende vergelijkingen van Finance Network.:
Beursgorilla Jacko presteert voor de 14e keer in 18 jaar beter dan de AEX.
De fondsen die de aap had uitgekozen waren goed voor een koerswinst van bijna 27 procent. De AEX stevent juist af op een jaarwinst van circa 13 procent. Beursgorilla liet begin 2000 een gorilla via de keuze van 75 verschillende bananen een mandje met tien aandelen samenstellen.
Beursgorilla.nl Actuele koersen Financieel nieuws.
Op BeursGorilla kunt u realtime alle koersen van de AEX, AMX en AScX volgen. Ook de actuele koers van de belangrijkste buitenlandse indices en afzonderlijke fondsen zijn hier te vinden. Zo weet u direct hoe uw aandelen het doen op de beurs. Daarnaast ziet u op de homepage in één oog opslag welke fondsen de grootste stijgers en dalers van het moment zijn. Informatie voor beleggers. Wie gaat beleggen heeft natuurlijk veel meer informatiebehoeften dan alleen de meeste actuele koersen.
Dagcommentaar AEX Beurscommentaar op de AEX vandaag.
CH Frank koersen. Beleggen.nl Dagcommentaar AEX Beurscommentaar op de AEX vandaag. De AEX heeft steun op 478, 475 en 473 en weerstand op 483. 28-12-2018 Bron: BeursFoon.nl. Goedemiddag, de AEX is gesloten op 484.17 en dat is een winst van 1.71% en ook de andere beurzen in Europa sluiten hoger.
Sorry, we kunnen de pagina die u zoekt niet weergeven Beurs.nl.
AEX realtime AMX realtime AScX realtime Amsterdam Overig. Binnenland Buitenland Archief. AEX AMX AScX DAX Dow Jones SP 500 EUR/USD Treemaps. Market Talks Advies Analyse. Nieuwsbrieven RSS Feeds Mobiel Abonnementen Gids Archief Adverteren. Sorry, we kunnen de pagina die u zoekt niet weergeven.

Contacteer ons