Resultaten voor stand aex


Dat het mandje aandelen van de index niet al te omvangrijk was, had twee voordelen. Anders dan de CBS-index kon de stand van de index snel worden berekend in het begin gebeurde dat al iedere 15 seconden en ook was de index goed verhandelbaar.
Stand na een half jaar: Blondje 22 procent, AEX 11 Blondjes Beleggen Beter.
Beleg mee met een blondje. Stand na een half jaar: Blondje 22 procent, AEX 11. by Blondje on 1 July, 2015 1243, 4 comments. De eerste helft van dit jaar zit erop. Mijn rendement is de laatste maand door de onrust over een mogelijke Grexit wat gedaald, maar staat vergeleken met begin dit jaar nog altijd op een plus van 2187, procent. De AEX boekte in dezelfde periode een stijging van 11, 33 procent.
AEX actueel AEX Index Stand finanzen.nl.
Op 4 september 2000 sloot de AEX-index de hoogste stand ooit op 70156, punten. Het tussentijdse hoogtepunt lag die dag op 70318, punten. Door het knappen van de internetzeepel vanaf het jaar 2000 maakte de AEX-index een diepe val. In maart 2003 werd een laagste AEX-stand van 21844, punten bereikte. Daarna krabbelde de AEX-index weer op tot de kredietcrisis van 2008 losbarstte. Die leidde tot een nieuwe beursval. In de jaren daarna herstelde de AEX-index weer. AEX DAX CAC 40 EuroStoxx 50 Dow Jones NASDAQ 100 Nikkei 225 SP 500.
AEX 34 jaar! Fintessa.
De AEX ging op de tweede handelsdag van maart in 1983 van start, maar de waarde van de index werd fictief teruggerekend tot de stand op de eerste handelsdag van het jaar. Die stond toen op 100 punten omgerekend naar euro's' was het 4538, punten.
AEX: AEX koersen vandaag realtime AEX Index koers, nieuws grafiek.
Met een simpele muisklik kunt u de tijdsperiode van AEX grafiek aanpassen. Naast de AEX grafiek vindt u belangrijke koersinformatie zoals de opening en slot stand van de AEX, maar ook de hoogste en laagste AEX stand van lopende het jaar.
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Forum: Pharming eind stand aex 2018 IEX.nl.
BAM Groep Koninklijke. Vandaag in de kranten. Zoek op Instrument/ISIN Zoeken. Home / Forum / Pharming / eind stand aex 2018. Pharming Terug naar discussie overzicht. eind stand aex 2018. U volgt dit forumtopic. Wijzig uw voorkeuren bij uw volginstellingen.
Indices AEX.
De waarde van de aandelen waaruit de index is opgebouwd, bepaalt de stand van de index. De AEXIndex en de Amsterdam Midkap-Index zijn in principe opgebouwd uit 25 fondsen, die elk voor hun voor free float het aantal vrij verhandelbare aandelen aangepaste marktwaarde meetellen in de index.
AEX sluit op laagste stand 2018, andere beurzen noteren ook verlies NOS.
AEX sluit op laagste stand 2018, andere beurzen noteren ook verlies. Di 23 oktober, 1253.: Aangepast Di 23 oktober, 1805.: Voorbijgangers werpen blik op de dalende koersen van de beurs in Tokio AFP. De AEX is de handelsdag geëindigd op de laagste eindstand van dit jaar: 510 punten.
De AEX-index is terug op het niveau van vóór de kredietcrisis, maar dat is niet het hoogste niveau ooit.
Terug bij af: ook voor beleggers in de Nederlandse hoofdindex is de kredietcrisis eindelijk voorbij. De AEX-index van de 25 belangrijkste beursfondsen tikte vrijdagochtend een stand aan die boven de piek van 2007 lag. De AEX-hoofdindex keerde vrijdag na ruim tien jaar terug naar het niveau van vóór de financiële crisis. Vooral de technologiesector stond in de belangstelling, na de sterke resultaten van de Amerikaanse techgiganten Amazon, Alphabet, Microsoft en Intel. De AEX-index op Beursplein 5 noteerde kort na aanvang van de handel 05, procent in de plus op 55039, punten. Op 29 juni 2007 werd een slotkoers bereikt van 54821, punten, daarna zette een flinke val in tot minder dan 217 punten in het eerste kwartaal van 2009. Volg de AEX hier op finanzen.nl.
ING: Lage stand AEX schaadt beleggersvertrouwen Eufin Financieel Nieuws.
Dacht in januari nog bijna driekwart van de beleggers dat de AEX in 2018 verder zou stijgen, in februari denkt de helft van de beleggers dit nog maar. Zij voorspellen voor mei 2018 een stand van 521. In januari werd er nog een stand van 556 voorspeld voor over drie maanden.
AEX Stand.
Slotstand AEX mei 2012. Ondanks dat de AEX de maand mei meerdere keren boven en onder de 300 punten grens is gekomen, eindigde de AEX de maand mei op een stand van 29009. Ruim 20 punten lager dan vorige maand.

Contacteer ons