Meer resultaten voor AEX

Home AEX.
02 Oct 2018 Update on the integration of Euronext Dublin. 12 Sep 2018 Euronext announces quarterly review results for the AEX, AMX, AScX. 05 Sep 2018 Euronext Announces Volumes for August 2018. 14 Aug 2018 Euronext announces acquisition of additional interest in FastMatch.
AEX Wikipedia.
Vervolgens zette de koers een dalende lijn in, met als dieptepunt de koers van 12 maart 2003 door het klappen van de internetzeepbel, toen de AEX op 21844, punten sloot. Na dit dieptepunt steeg de AEX weer en op 2 januari 2007 doorbrak de AEX de magische 500-punten grens.
AEX actueel AEX Index Stand finanzen.nl.
Van CFD tot beurs en wisselkantoor. Lees de voor en nadelen van elke optie. AEX Laatste: Realtime koers. Koers 55700, 490, 087, %. Laagste koers van het jaar. Hoogste koers van het jaar. AEX NEDERLAND STIJGERS DALERS. Koninklijke KPN Br.
AEX 14 definities Encyclo.
De AEX Amsterdam Exchange Index is een Nederlandse effectenbeurs waar gehandeld wordt in effecten van Nederlandse bedrijven of gedeeld Nederlandse bedrijven. De index is in 1983 opgericht als de EOE index European Options Exchange Op dit moment maakt de AEX index deel uit van NYSE Euronext, een conglomeraat van.

Ontvang nu het gratis informatiepakket. Lynx: informatiepakket en gratis e-book Ontvang naast het informatiepakket ook het gratis e-book 14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren. Beleggen is risicovol. 060%, 549330, 552650, AMX. 024%, 789260, 791180, AScX.

Afnemer is verplicht aanwijzingen van LYNX omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. In het algemeen dient te worden opgemerkt dat beleggen risico met zich meebrengt. Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie.
Beurs blijft onrustig, AEX op laagste punt van het jaar RTLZ.
Opvallend is dat de marktrente in de VS niet verder oploopt. De laatste tijd was die flink gestegen en dat deed de aandelenkoersen pijn. Voor de meeste aandelen is een hogere rente namelijk ongunstig. AEX op laagste punt van het jaar.
AEX Realtime koers Index DeBeurs.nl.
Gemengd beeld op beurzen Europa. Weinig beweging op Damrak. Lager begin voor Damrak. AEX sluit op hoogste stand sinds 2001. Zonnige dag op Europese aandelenbeurzen. Bedrijfscijfers stuwen Europese beurzen. Randstad koploper in groene AEX. Gerelateerde aandelen AEX. ALTICE EUROPE N.V.
Koersen Streaming koersen AEX op DFT.nl van De Telegraaf.
Het is een van de fiscale wijzigingen in het nieuwe jaar, waar je nog slim op in kan spelen. Duizenden Nederlandse computers gegijzeld. Een ransomware-virus dat begin dit jaar opdook, infecteert steeds meer Nederlandse computers. Cybersecuritybedrijven waarschuwen daarvoor, meldt RTL Nieuws. AEX AMX AScX Lokaal.
AEX AEX Index Amsterdam Stock Exchange.
Het herstel van de AEX index zet door. Nog altijd wel met neerwaarts gerichte MA lijnen in de grafiek, maar we zijn al gestegen van 535 naar nu bijna 553. AEX weer op weg omhoog na twee weken twijfel Door Tom Lassing 21.09.2018.
AEX voorbeurs bericht en blik op de dagkaart voor een eerste indruk.
Dit alles speelt zich af ruim boven de Fibo zone en de gemiddelde lijn, dus de ondertoon blijft positief. Het is even aanzien wie initiatief toont om de AEX naar rood te stuwen op 577, danwel naar groen te drukken op 568.
AEX Koers Index IEX.nl.
Slot: In afwachting van de Fed 26 sep Column. BeursVandaag: TomTom wijzigt koers 27 sep Column. TA: AEX meerjarige uptrend intact 27 sep Column. Kleine min voor Amsterdamse AEX 26 sep Nieuwsbericht. Damrak lager in afwachtende handel 26 sep Nieuwsbericht.

Contacteer ons