Meer resultaten voor aandeel via

Aandeel Tesla schiet omhoog na schikking met beurswaakhond Autobedrijven Geld HLN.
Het aandeel Tesla steeg daarop liefst 13 procent. Toen er een toelichting kwam, bleek die te rammelen en daalde de koers weer. Het geld van de boetes zal ten goede komen aan investeerders die daardoor schade hebben geleden. Wat beleggers mogelijk ook positief stemde, was het nieuws dat vanmiddag via website Electrek naar buiten kwam dat Tesla zijn driemaandelijkse doelstelling heeft behaald.
Wat is een aandeel? Wikifin.
Maar je kan als belegger ook een bestaand aandeel overkopen van een andere aandeelhouder. Dat gebeurt via de beurs zie verderop. Een spaarder die intekent op een aandeel of een aandeel van een onderneming koopt, wordt zoals gezelgd als aandeelhouder voor een stukje mede-eigenaar van deze onderneming.
Hét beleggersplatform van BinckBank.
Test uw beleggingsstrategie uit met de schaduwportefeuille. Blijf op de hoogte via het nieuws, aangekondigde events en de agenda. Probeer het kennismakingsaanbod van ProBeleggen: beursexperts die u vertellen welke aandelen de moeite zijn om te volgen. Bescherm uw winst en beperk uw risico met geavanceerde orders.
Aandelen Deutsche Bank Belgium.
Plaats online beursorders tot 2.500 op Euronext Brussel voor slechts 675, 1. U hebt de mogelijkheid om waar en wanneer u wilt uw aandelen op te volgen dankzij onze Online Portfolio Manager. Zo kunt u gratis en in real time aandelenkoersen op Euronext raadplegen 2. Online toegang tot 11 markten. Euronext Brussel, Parijs, Amsterdam, NYSE USA, Nasdaq USA, Amex USA, Xetra Duitsland, Londen, Milaan, SWX Europa en Helsinki, Via onze Equity Desk hebt u toegang tot 40 markten.
KBC Ancora.
Welk rendement willen de beleggers krijgen via een belegging in aandelen, als compensatie voor het hogere risico dat ze nemen? Historisch onderzoek toont aan dat beleggers hiervoor op lange termijn 3 à 4 % extra rendement vragen. Als de theoretische waarde hoger ligt dan de beurskoers van dat ogenblik, dan is het aandeel ondergewaardeerd of goedkoop.
TA: Twee interessante pullback aandelen LYNX Technische Analyse.
SBUX op een hoogste notering van 64 per aandeel, waarna het aandeel terugviel. Begin juni 2017 probeerde de beurskoers de weerstand op 64 te passeren, maar die poging mislukte bij 6487. Vorige maand lukte de opwaartse uitbraak wel via een lange weekcandle met een top op 6860.
Beleggen in aandelen in België en Nederland Trivano.
Gerelateerde aandelen: Airbus. 30 maart 2019 1125: Tijd.be. Medewerkers van de Europese vliegtuigbouwer Airbus hebben zich mogelijk jarenlang schuldig gemaakt aan fraude bij de verkoop van vliegtuigen aan EgyptAir. 30/03 Airbus betaalde steekpenningen voor verkoop van vliegtuigen aan EgyptAir Nu.nl.
Chinese aandelen om in het vizier te houden ETF.
Laatst genoemde is waarschijnlijk het bekendste bij het grote publiek. Via AliExpress kunnen consumenten van over de hele wereld voornamelijk uit China producten bestellen. De dienst is razend populair vanwege de lage kosten en het enorme aanbod van goederen. In 2014 zorgde Alibaba voor de grootste beursgang tot op heden. Tencent vond in juni 2004 de weg naar de beurs in Hong Kong voor 370, Hong Kong dollar. Inmiddels noteert het aandeel op bijna 340 Hong Kong dollar.
Voer uw transacties op de beurs uit met ING! ING België.
U geniet van extra kortingen op uw beursorders uitgevoerd via HomeBank. Koop en verkoop uw aandelen via ING. Een aandeel is een deel van het eigen vermogen van een onderneming. Een aandeelhouder is de eigenaar van dit bedrijf, in verhouding tot het aantal aandelen dat hij bezit.
Word aandeelhouder.
Een aandeel kopen in een coöperatieve vennootschap is géén spaarformule. U investeert in een onderneming, met de bijhorende risicos maar ook met bijbehorende opportuniteiten. Bij succes geniet u bijvoorbeeld van een dividend tot 6%. En uiteraard besteden wij de beschikbare middelen op een adequate en oordeelkundige manier. Zijn er daarnaast nog risicos verbonden aan het aandeelhouderschap? Het enige mogelijke risico dat u loopt is financieel en beperkt tot uw investering. U hoeft zich geen zorgen te maken inzake aansprakelijkheid. Waar haalt Apache.be inkomsten? De voornaamste inkomsten zijn afkomstig uit abonnementen. Een deel van de website is immers enkel toegankelijk voor abonnees. Het doel is om op termijn 11.000 abonnees te verwerven, opdat de journalisten volledig kunnen betaald worden met abonnementsgelden. Ik heb nog een vraag, waar kan ik terecht? U kunt Apache.be steeds bereiken op 32 03 290.88.55 of via cvba@apache.be.
Maak kennis met onze 5 beleggingsfondsen DVV Verzekeringen.
Het intern beleggingsfonds belegt in het fonds BlackRock Global Funds Global Allocation Fund A2 EUR ISIN: LU0171283459. Dit fonds streeft naar een maximaal rendement in USD via een combinatie van kapitaalgroei en inkomsten uit activa van dit fonds. Het fonds belegt in normale marktomstandigheden wereldwijd ten minste 70% van zijn totale activa in aandeleneffecten bijv. aandelen en vastrentende effecten.
Wat brengen aandelen op? Mijn geld en ik.
Zolang je het aandeel niet verkoopt, heb je geen winst of verlies gemaakt. Welke elementen beïnvloeden de koers van een aandeel? Beursgenoteerde aandelen hebben een beurskoers. Dat is de prijs waartegen het aandeel op de beurs kan gekocht en verkocht worden.

Contacteer ons