Op zoek naar voorspelling aex?

Column: 2018 wordt prachtig beursjaar Financieel Telegraaf.nl.
Kijk ik dan nu naar de AEX-index dan zie ik deze ruim 20% boven de koers van mei 2016 noteert. Tel daar het dividendrendement bij op en het komt in de buurt van de econometrische voorspelling. Toch vind ik het nog aan de onderkant van de modelverwachting uitkomen.
Tien krankzinnige voorspellingen voor de beurs in 2018 RTLZ.
Dit zijn de tien krankzinnige voorspellingen van Saxo Bank. Als belegger moet je er altijd rekening mee proberen te houden dat er zaken gebeuren die niemand voor mogelijk hield. Want juist die ontwikkelingen kunnen van grote invloed zijn op de economie en het beursklimaat.
Naamloos document.
Dus aannemelijk is dat er nog geen doorbraak plaats vindt, maar eerst wordt teruggeschakeld voor de coll tot ongeveer AEX 425 om vervolgens verder te stijgen. Sorry voor het ongemak, maar een diepe 4e Grandcycle bodem, zoals de trend gedurende 30 jaar, was het uitgangspunt van de voorspelling.
Beursverwachting AEX week 13-1-2019 Beurzen staan op scherp.
Gezien wat er voor deze week op de agenda staat verwacht ik een uitbraak. Omdat er meerdere zaken tegelijkertijd spelen is het niet mogelijk om een goede voorspelling wat betreft de richting te doen. Het enige dat ik kan aangeven is dat als de AEX en daarmee waarschijnlijk ook alle andere beurzen uit de vlag of wig breken het heel hard kan gaan.
Dagcommentaar.
De AEX heeft nu steun op 508 en 503 en zolang we boven de 503 staan, is het signaal long en is het koersdoel op 518 en weerstand op 512. Al met al een mooie beurs week, fijn weekend en tot maandag.
Onze laatste kooptip: wat gaat de AEX doen in 2018. Slim Beleggen.
Maar bedenk je wel: je hoeft hier niet dagen achter het scherm te zitten, want het verlies is gewoon heel scherp beperkt, terwijl je wel profiteert van een stijging. Een echte leg op de plank trade, om gewoon rustig te profiteren van de uptrend in de AEX, zonder je druk te hoeven maken op timing en koersschommelingen.
Beursdagboek volg dagelijks de ontwikkelingen op de beurs USMarkets.nl.
Zorg dat u meedoet met deze positie, mogelijk wordt dat de laatste van deze maand januari. Een sterke week en dan vooral de laatste dag voor de AEX en de DAX, vrijdag sluiten beide indices ver boven de hindernis 501 en 11.050 zodat een eerste uitbraak een feit is.
Beleggers Binckbank voorspellen hogere AEX in 2018 Beurs.nl.
AEX realtime AMX realtime AScX realtime Amsterdam Overig. Binnenland Buitenland Archief. AEX AMX AScX DAX Dow Jones SP 500 EUR/USD Treemaps. Market Talks Advies Analyse. Nieuwsbrieven RSS Feeds Mobiel Abonnementen Gids Archief Adverteren. Beleggers Binckbank voorspellen hogere AEX in 2018.
voorspelling aex IEX.nl.
Door: voorspelling aex, Forum: Columns. wat zijn we weer aardig, een goede belegger spreid inderdaad, heeft minimaal 10 verschillende stukken, ik zit zelf veel in China etfs en robotich, heb etfs zilvermijnen als soort verzekering, maak elk jaar mooie winst.
Hoeveel rendement maakt de AEX in 2018? De Aandeelhouder.
Ik kijk naar de verwachtingen van de analisten voor de AEX aandelen voor de komende twaalf maanden. Over een jaar ga ik dan eens kijken of de aandelen met het meeste opwaarts potentieel inderdaad ook goed gepresteerd hebben. Gemiddeld denken analisten dat aandelen in de AEX 109%, kunnen stijgen de komende 12 maanden.

Contacteer ons