Meer resultaten voor verwachting aex

Forum: Koffiekamer verwachting aex IEX.nl.
quotemaurice80 we zijn door de 245 punten, waar zullen we naartoe gaan met de aex 220 pnt? /quote Alhoewel ik van nature altijd erg positief ben heb ik voor de komende maand, anderhalve maand de verwachting dat de AEX nog even doorzakt.
Beursverwachting AEX week 25-11-2018 onzekerheden.
De AEX staat nog boven de steun bij 506. Het is belangrijk dat de AEX boven die steun blijft. Ook voor de AEX is het wachten op oplossingen. Er hangt gewoon nog teveel boven de markt om deze week al een krachtige stijging te verwachten.
Beursvooruitzicht AEX maand november 2018 Veel meevallers.
Komt er pas een meevaller aan het eind van de maand dan zal de AEX de maand op 537 gaan afsluiten. Komt die meevaller al in het midden van de maand dan gaat de AEX de maand op 555 afsluiten.
Advies analyse van Nederlandse en buitenlandse aandelen van de redactie Beurs.nl.
AEX realtime AMX realtime AScX realtime Amsterdam Overig. Binnenland Buitenland Archief. AEX AMX AScX DAX Dow Jones SP 500 EUR/USD Treemaps. Market Talks Advies Analyse. Nieuwsbrieven RSS Feeds Mobiel Abonnementen Gids Archief Adverteren. Advies en Analyse. Vermogensbeheer vanaf 1 en vanaf 1.000.000.
voorspelling aex IEX.nl.
AEX bouwt winst uit. Door: voorspelling aex, Forum: Nieuwsberichten. Alle Ta ten spijt en de verwachtingen van de Analisten dat we terug zouden vallen naar 430 is niet aan de orde. ook niet na vanavond op naar 462. Forumbericht jan 15. Dick310: AEX 26% lager.
Dagcommentaar AEX Beurscommentaar op de AEX vandaag.
Veel hangt af van dit weekend, maar voorzichtig zien we hogere koersen, tot zo. De Aex index noteert nu op 521.48, een winst van 1.90 punten of 0.37%. De aandelenbeurzen in New York beginnen naar verwachting met kleine verliezen aan de handelsdag.
Beursnieuws AEX, AMX en AsCX Beurs.nl.
AEX realtime AMX realtime AScX realtime Amsterdam Overig. Binnenland Buitenland Archief. AEX AMX AScX DAX Dow Jones SP 500 EUR/USD Treemaps. Market Talks Advies Analyse. Nieuwsbrieven RSS Feeds Mobiel Abonnementen Gids Archief Adverteren. Kamer wil uitleg over belastingafdracht Shell 3.
Beursdagboek volg dagelijks de ontwikkelingen op de beurs USMarkets.nl.
27.02.11 De laatste artikelen die ik schreef gingen over het handelen op de beurs zoals iedereen dat wel kent: analyses, positiegrootte. Leden: Berichten: Ingelogd: Deelnemen aan de Beursbox: klik hier. AEX AEX Fut Aalberts BEL20 Bitcoin Brent DAX DAX Fut DJ Transp.

Contacteer ons